Trio Nebula blev dannet I 2010 og består for øjeblikket af Monica Schmidt Andersen (blokfløjte), Els van der Weij (saxofon) og Ruud Roelofsen (percussion), dog er det Stig Acker, som spiller percussion på cd’en “Puls”. Musikerne er konstant på udkig efter nye klange og farver i musikken med et ønske om at gøre ny musik tilgængelig for det brede publikum. Den specielle kombination af instrumenter vækker umiddelbar nysgerrighed både blandt publikum og komponister, hvilket gav dem idéen til bringe de to tættere sammen gennem vores fælles puls. Formålet med Puls projektet er at bruge temaet puls, som er noget universelt, til at skabe ny musik, som vil være spændende for de fleste at lytte til. Alle stykkerne er bestilt af Trio Nebula og komponeret af danske …

Purchase this album

Trio Nebula blev dannet I 2010 og består for øjeblikket af Monica Schmidt Andersen (blokfløjte), Els van der Weij (saxofon) og Ruud Roelofsen (percussion), dog er det Stig Acker, som spiller percussion på cd’en “Puls”. Musikerne er konstant på udkig efter nye klange og farver i musikken med et ønske om at gøre ny musik tilgængelig for det brede publikum. Den specielle kombination af instrumenter vækker umiddelbar nysgerrighed både blandt publikum og komponister, hvilket gav dem idéen til bringe de to tættere sammen gennem vores fælles puls.

Formålet med Puls projektet er at bruge temaet puls, som er noget universelt, til at skabe ny musik, som vil være spændende for de fleste at lytte til. Alle stykkerne er bestilt af Trio Nebula og komponeret af danske og hollandske komponister.

Vi håber du vil nyde denne cd, og du er altid velkommen til at kontakte os gennem vores hjemmeside: