Ensembles og projekter:

Jeg synes det er fantastisk at spille kammermusik, og jeg har de seneste år fundet sammen med dygtige musikere inden for forskellige stilarter og konstellationer.

For konkrete tilbud og forslag til arrangementer, se mere under: Booking&Tilbud

Doppler Duo – Duo med Tina Christiansen på orgel/cembalo, som brænder for at formidle og dele musikoplevelser. Vi begyndte at spille sammen i 2012 i en fælles fascination af J. S. Bachs musik, og det blev starten på et spændende samarbejde, hvor der ikke er grænser for hvilke tangenter der spilles på og hvilken musik vi kaster sig over.
Læs mere på: www.dopplerduo.dk

Foto: Still Words Photography

Dual Aura – Duo med den australske barokviolinist Ben Dollman. Musikken består af folkemusik fra hver vores rødder, barokmusik og ny musik, som har hentet inspiration fra folkemusik. Vi spiller en stor del af programmet uden noder og har fortællingen om at være rejsende og mødet med en fra den anden side af jorden, som den røde tråd i programmet.
Læs mere på: www.dualaura.com 


Krydsfelt – Duo med Nicolas Koch-Simms på drejelire. Sammen udforsker vi den traditionelle folkemusik overfor den klassisk kunstmusik. Vi arbejder med musik, som ligger i gråzonen mellem klassisk musik og folkemusik. Derudover har vi startet et samarbejde med firmaet ”Historicum”, hvor vi laver alle arrangementer hvor alle sanser kommer i spil.
Læs mere på: www.krydsfelt.dk

Foto: Still Words Photography

Trio Nebula – Trio med Els van der Weij (saxofon) og Mervyn Groot (slagtøj).
Vi arbejder med ny kompositionsmusik. Vores forskellige instrumenter åbner op for et anderledes, spændende og til tider sjovt klangunivers, som vi forsøger at samle til en anderledes koncertoplevelse. Vi udgav vores debutalbum “Puls” i 2014 og har spillet koncerter på observatorier og planetarier i 2016/2017.
Læs mere på:
www.trionebula.com

Foto: Kelter Photography

Fionian Quartet – Barokkvartet med Marie Louise Odgaard (sopran), Ida Franck (cello) og Tina Christiansen (cembalo), hvor vi alle nærer en stor kærlighed for barokmusik. Programmet er bygget op af vokale værker, men indeholder også instrumental musik i forskellige konstellationer. Vi har de seneste år spillet adskillige koncerter over hele landet, og gør en dyd ud af at formidle musikken med en personlig vinkel og gode historier.
Læs mere på: www.fionianquartet.dk 

The Nordic Baroque Band – er et nordisk samarbejde bestående af 6 professionelle musikere fra Danmark og Sverige, som er specialiseret i tidlig musik på originalinstrumenter. Bandet opstod i 2014 og  er kendt for at lege med koncertformen, berøre og overraske publikum med et energisk og nærværende output. Alt bliver suppleret med små historier om tiden, instrumenterne og musikken.
Læs mere på: www.nordicbaroqueband.com

Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Teater og performanceprojekter:

Tanzi & Manzi –  Duo med blokfløjtenist Kirstine Lindemann. Vi har siden 2012 arbejdet og udviklet musikteater for børn og forestillingen ”Sonateland” er udviklet i samarbejde med den tyske koreograf og instruktør Klaus Abromeit. Vi har optrådt på skoler, festivaler og fritidshjem og på de danske asylcentre.
Læs mere på:
www.tanzimanzi.com

Foto: Rune Johansen

Forbindelsen til Clara – En forestillingen som kombinerer fortælling og musik i samarbejde med fortæller Maria Junghans. Forestillingen undersøger løgn og fortielsers betydning for vores liv, og stiller spørgsmålstegn ved, hvad grænseløs kærligheden er, når det kommer til stykket.

Forbindelsen til Clara_500x333
Foto: Rune Lindholm