Koncerttilbud & arrangementer:

Herunder findes en liste med aktuelle tilbud og forslag til arrangementer efter antal udøvende.
Læs mere om de forskellige ensembler HER

Jeg spiller også solo til gudstjenester og andre arrangementer, se mere under SOLO

Doppler Duo:
Duo med Tina Christiansen på orgel/cembalo.

Vi spiller hovedsageligt barokmusik, hvor vi spiller solokoncerter, hvor orglet agerer barokorkester for fuld udblæsning med blokfløjten i toppen i kapløb med de hurtige noder samt barokhits som f.eks. Pachelbels kanon. Vi krydrer barokmusik med nordiske stykker af bl.a. H. Alfvén eller E. Grieg samt moderne værker skrevet specielt til duoen, som fortolker barokkens koncertform i moderne stil.
Koncerttitler: “Det fede barokprogram krydret med lyriske toner”, “Den lille møder den store”, “Vivaldi for fuld skrue”, “Dopplers Bobler”.
Læs mere på:
www.dopplerduo.dk
Lyt her til A. Vivaldis koncert i c-mol:

Dual Aura:
Duo med barokviolinist Ben Dollman.
Vi har sammensat et program som vi kalder “Traveller’s tales”, som består af folkemusik fra hver vores rødder, barokmusik og ny musik, som har hentet inspiration fra folkemusik. Vi spiller programmet uden noder og har fortællingen om at være rejsende og mødet med en fra den anden side af jorden, som den røde tråd i programmet.
Se her en trailer for koncerten:

Krydsfelt:
Duo sammen med drejelirespiller Nicolas Koch-Simms.

Vi tilbyder duokoncerter med musik, som ligger i krydsfeltet mellem klassisk musik og traditionel folkemusik i programmet “En musikalsk tidsrejse”. Derudover tilbyder vi temakoncert “Genklang af Middelalderen” hvor vi kommer i  historiske dragter, fortæller om musikken og vores instrumenter samt instruerer publikum i middelalderlig balladesang og kædedans.
Siden 2015 har vi haft et samarbejde med firmaet Historicum, hvor vi tilbyder musikalske foredrag om “Højbordet” samt “Kaffebordet”.
Læs mere på: www.krydsfelt.dk

Se her en trailer for “Kaffebordet”:

Trio Nebula:
Trio med Els van der Weij (saxofon) og Ruud Roelofsen (slagtøj).
Vi har skabt en musikoplevelse, som på den ene side består af nye klassiske værker, der henter inspiration fra rummet og nebulaens farverige univers, med små finurlige videnskabelige forklaringer på den anden. Musikken, komponisternes tanker bag musikken og videnskaben komplementerer hinanden i det kunstneriske udtryk. Musikken er skrevet specielt til trioen og indspillet på trioens debutalbum ”Puls” fra 2014.
Læs mere på: www.trionebula.com
Se her en trailer for koncerten:

Fionian Quartet
Barokkvartet med Marie Louise Odgaard (sopran), Ida Franck (cello) og Tina Christiansen (cembalo), hvor vi alle nærer en stor kærlighed for barokmusik. Programmet er bygget op af vokale værker, men indeholder også instrumental musik i forskellige konstellationer. Vi har de seneste år spillet adskillige koncerter over hele landet, og gør en dyd ud af at formidle musikken med en personlig vinkel og gode historier.
Læs mere på: www.fionianquartet.dk 
Lyt her til Händels “Flammende Rose”:

The Nordic Baroque Band
The NBB er et nordisk samarbejde bestående af 6 professionelle musikere fra Danmark og Sverige, som er specialiseret i tidlig musik på originalinstrumenter. Bandet opstod i 2014 og  er kendt for at lege med koncertformen, berøre og overraske publikum med et energisk og nærværende output. Alt bliver suppleret med små historier om tiden, instrumenterne og musikken.
Læs mere på: www.nordicbaroqueband.com

Lyt her til Battaglia anno 1659

Tanzi & Manzi
Duo med blokfløjtenist Kirstine Lindemann. Vi har siden 2012 arbejdet og udviklet musikteater for børn og forestillingen ”Sonateland” er udviklet i samarbejde med den tyske koreograf og instruktør Klaus Abromeit. Vi har optrådt på skoler, festivaler og fritidshjem, og senest fået en bevilling til at at spille forestillinger på de danske asylcentre i foråret 2018.
Læs mere på: www.tanzimanzi.com

Se her en trailer for forestillingen “Sonateland”: