Solokoncert: Lad det bare gå fløjten

Jeg har sammensat et soloprogram, som er en musikalsk fortælling om et liv med verdens måske mest udskældte instrument – Blokfløjten!

Photo: Kelter Photography

Photo: Kelter Photography

Ingen noder, bare musik, humor, fortællinger, overraskelser, bevægelse i rum og publikumsinddragelse. Programmet bliver en samling af mine absolut favoritværker på et arsenal af fløjter i forskellige størrelser og udformninger, fra middelalder og barok til ny kompositionsmusik samt folkemusik.

Blokfløjten er et af verdens, hvis ikke dét, mest udskældte instrument. Det åbner for en unik og skøn ramme, hvor koncerten kan overraske og udfordre publikum. Jeg har endnu ikke mødt et publikum, som ikke kender instrumentet eller har en holdning til instrumentet, hvad enten de referencer til egne evner fra skoletiden eller Michala Petri.

For mig er fortælling en uundværlig del af en koncertoplevelse, og jeg glæder mig til at dele historier og mine tanker omkring musikken med publikum.

Musikgudstjeneste: 

Foto: Still Words Photography

Jeg kan tilbyde at medvirke ved kirkelige handlinger, hvor jeg spiller præ- , postludium samt interludium som solo eller i samarbejde med kirken organisten. Derudover spiller jeg  gerne diskant-stemmer til salmer.

“Monicas blokfløjter er et herligt supplement til orgelmusikken! Så varieret, festligt, vemodigt, livfuldt!”
– organist Kirsten Hegner (Fraugde, Allerup og Davinde kirker)

Soloindslag ved arrangementer eller fester: 

Jeg tager ofte ud og spiller solo til forskellige arrangementer, hvor programmet typisk vil have en varighed fra 15-30 min.

Her vælger jeg musik i samarbejde med arrangøren og det kunne f.eks. være med fokus på en historisk tidslomme, nordisk musik, folkemusik eller et program, hvor jeg blander kortene.

Jeg præsenterer altid musikken med historier om musikken, tiden og komponisterne.