Arkivet

2020

Inden corona-virussen for alvor satte sit aftryk på vores hverdag, startede 2020 ellers som et spændende år, hvor den stod på koncerter med Krydsfelt/Historicum og The Nordic Baroque Band.  

Året der gik 2019

2019 bød bl.a. på Grammis-fest, radiooptagelse og høj sol til Sommersang med The Nordic Baroque Band. Det var også året, hvor Trio Nebula store projekt “Mirage in Space” løb af stablen i både Sverige, Danmark og Holland og Dual Aura udgav sit første album “Traveller’s Tales”.

Året der gik 2018

I 2018 var Tanzi & Manzi på spring med en turné rundt på de danske asylcentre. Der var to pladeudgivelser, et soloalbum/Doppler Duo samt The Nordic Baroque Bands debutalbum. Derudover var Dual Aura på en længere turné i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien samt i Australien, hvor debutalbummet blev indspillet. “Kaffebordet” med Krydsfelt/Historicum havde premiere og projektet “Hr. Oluf” blev skudt i gang på Horsens Middelalderfestival.

Året der gik 2017

2017 var året hvor Dual Aura spillede sin første turné i Australien. Det var også året hvor Krydsfelt og Historicum havde travlt med at spille koncertforedraget “Til Højbords med Reformationen”, Doppler Duo indspillede cd og The Nordic Baroque Band spillede bl.a. nytårskoncert, barokpub og koncerten “Vägmärken” med tidl. FN generalsekretær Jan Eliasson.   

Året der gik 2016

I 2016 vandt jeg Nordhorn Internationale soloblokfløjtekonkurrence. Samme år dimitterede jeg fra University of Sheffield og fra solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium. The Nordic Baroque Band spillede løs med koncertserien “Fredagsmystik” i Stockholm. Trio Nebula spillede observatorieturné i Holland og Tanzi & Manzi udviklede forestillingen “Sonateland” i Berlin.