Juli / July 2018 – Summer

Sommervarmen 

En skøn sommeraften i Torup Kirke ved Hundested, med et fyldt kirkerum og stående ovationer, afsluttede en fantastisk turné med Dual Aura i Danmark, Sverige og Tyskland.
Turen gik derefter til Verona i Italien, hvor vi var en del af den internationale skole i improvisation. Vi tog del i kurset, hvor vi stod for en workshop i sceneoptræden og spillede åbningskoncerten sammen med ensemblerne Arparla og Brú. Kurset består både af ridning, fægtning, teater, dans, sang og timer i retorik og gestik for at have en baggrund og forståelse at improvisere udfra. 

Flybilletterne til Australien er købt, så i oktober er Dual Aura klar til flere spændende koncerter down under. 

/An amazing tour with Dual Aura through Denmark, Sweden, Germany and Italy has come to an end. We are now ready to another tour down under in October./ 

I sommervarmen er der også kommet en udtalelse ind ad døren efter Krydsfelt og Historicums kaffebordsarrangement på Koldinghus:

”Vi havde i foråret den store fornøjelse at have besøg af Krydsfelt der sammen med Annette Herbst fra Historicum fortalte kaffens historie med forestillingen ”Kaffebordet”.
Med humor og stor musikalsk forståelse formidlede de på fineste vis en mindre kendt side af den danske historie, nemlig kaffens gennemgående rolle – lige fra kaffedyrkningen på de dansk-vestindiske øer til fast symbol på omsorg i Tv-serien Matador.
Der var mange gode grin undervejs men ingen undgik at blive rørt da Monica spillede ”Nattergalen” på sin blokfløjte.
Jeg kan kun anbefale at man oplever et arrangement med Monica, Annette og Nicolas.”
Charlotte Korsgaard, Koldinghus