Maj / May 2018 – Ord med på vejen

Anbefalinger og premiere på Kaffebordet

April startede med en spændende premiere på det nye arrangement “Kaffebordet”Koldinghus_apr med Krydsfelt & Historicum i de skønne rammer på Koldinghus.
Det er altid helt særligt når et nyt arrangement bliver opført for første gang, og vi glæder os til at arbejde videre med kaffens historie og justere samt finpudse konceptet undervejs.

I april var Krydsfelt også en tur til Skanderborg og Skanderup Kirke, hvor vi efter koncerten fik fine ord med på vejen.

Krydsfelt April“I den smukke udførelse af et musikalsk program, der strakte sig fra middelalder til barok, måtte jeg fuldstændig overgive mig til den sprudlende lethed og elegance, der i hele forløbet kendetegnede udførelsen. Tillige var jeg lamslået over, hvor smukt instrumenterne smeltede sammen. Oplevelsen blev levendegjort af musikernes kortfattede og yderst pædagogisk fortælling om såvel instrumenterne som musikken. Alle deltagere havde lys i øjnene efter oplevelsen, og de følte som jeg, at de havde været i en anden verden og fået en livgivende ny inspiration.

Jeg giver med glæde “Krydsfelt” mine allerbedste anbefalinger.
Poul Bajlum, organist ved Skanderup kirke, Skanderborg.”

/In April Krydsfelt and Historicum had their premiere of the new performance about the history of coffee in Denmark. Furthermore, Krydsfelt performed in the beautiful Skanderup Church in Skanderborg, Denmark./

For The Nordic Baroque Band er der kommet en ny anmeldelse med hele 5 stjerner ud af 6 fra det norske magasin KlassiskMusikk. Anmelderen roser musikken, men hader designet af cd’en 🙂 Læs hele anmeldelsen her: The Nordic Baroque Band

/The Nordic Baroque Band got a new review from the Norwegian classical magasin “KlassiskMusikk” with 5 out of 6 stars./

Tanzi & Manzi har også været på spring i april, hvor turen gik til asylcenter AprilMSandholm med forestillingen “Sonateland”.

Derudover har vi været i gang med at lave en helt nye scenografi under kyndig vejledning af scenograf Filippa Berglund

/Tanzi & Manzi performed at asylum center Sandholm in April and have made a new scenography for the performance “Sonateland”./