December 2018 – nye projekter

Nye projekter og turnéer i støbeskeen

Efter et skønt og pakket efterår, bliver der i december taget første spadestik til nye spændende projekter og turnéer i 2019. Mange ansøgninger til støtte og showcases er blevet sendt i løbet af efteråret, og nu går det snart løs! Flere projekter venter på svar, men følgende projekter har fået støtte til gennemførelse i 2019.

Trio Nebula – “Mirage in Space”

Efter en lang periode med ansøgningsarbejde, er Trio Nebula nu tilbage med en turné i foråret og sommeren 2019 i Sverige, Danmark og Holland.
Projektet kombinerer ny klassisk musik med videnskab, og der er uropførelser på programmet af bl.a. Jeppe Just Christensen og Mauro Godoy Villalobos.
Projektet har modtaget støtte fra Musikverket i Sverige og Kf Heinfonds i Holland.

The Nordic Baroque Band – “The Great Nordic War”

Foto: Kristoffer Juel Poulsen

I foråret er The Nordic Baroque Band klar til nye spændende koncerter, hvor vi bl.a. præsenterer vores nye program “The Great Nordic War”, vi vender bl.a. tilbage til Aabenraa barokfestival og skal medvirke til Sommersang i Mariehaven.
Projektet har modtaget ensemblestøtte fra Statens Kunstfond.

Tanzi & Maniz – “Sonateland”

Foto: Rune Johansen

Blokfløjterne skal pudses, for i efteråret 2019 skal Tanzi & Manzi på skolekoncertturné med LMS – Levende Musik i Skolen. Vi skal derudover spille showcase, som en del af det svenske Musik i Syds udbud til skolekoncerter.
Vi glæder os til at få mulighed for at dele vores forestilling med endnu flere børn.

Dual Aura – “Traveller’s tales”

Foto: Peter Hislop

Med Dual Aura indspillede vi vores første album med programmet “Traveller’s tales”under turnéen i Australien i oktober 2018. Vi går i spænding og venter på det første mix af musikken. Albummet forventes udkomme i 2019 og består af en masse skøn folkemusik, barokmusik og nyskreven musik.
Projektet har modtaget støtte fra Dannebrog fonden.

 

/2019 is approaching and several projekts got support for exciting tours and events in 2019.
Trio Nebula will be performing in Sweden, Denmark and The Netherlands with an exiting program “Mirage in Space”, combining music with science.
The project got support from Swedish Performing Arts Agency and Kf Heinfonds The Netherlands.

The Nordic Baroque Band will present the new program “The Great Nordic War”. A.o. we will return to Aabenraa baroque festival. 
The project got support from Danish Arts Foundation. 

Tanzi & Maniz will be performing “Sonateland” for school children in Denmark as part of the organisation LMS. Furthermore, a showcase for the Swedish children music organisation Musik i Syd. 

Dual Aura will release the first album with the program “Traveller’s tales”. We expect the release in 2019.
The project got support from Dannebrog foundation./