Marts / March 2016 – Debutkoncert

Artikler, anbefalinger og anmeldelser efter debutkoncerterne og indslag fra TV2 Fyn i forbindelse med 1. pris i Nordhorn internationale soloblokfløjtekonkurrence i Tyskland.Debutkoncert

/Articles, recommendations after final soloist recitals. Most in Danish, but also a recommendation from This Is Odense in English. 

 

Tager revanche med blokfløjte – Mødt med skepsis hele livet
TV 2 Fyn – 26.02.2016

 Monica_debut_feb_2016

THIS IS ODENSE – Anbefaling af Anders Skovgaard: 
“Jeg ved ikke, hvorfor blokfløjten er blevet et så forhadt instrument, men det er ikke alene fjollet, men nærmest uvidende dumt. Blokfløjten er et både følsomt, distinkt og voldsomt instrument. Den kan være både diskret og dominant, drilsk og eksperimenterende.”
Læs hele anbefalingen HER and in English

 

Uddrag fra anmeldelse af Mikael Krarup, Fyens Stiftstidende 28.02.16:
“Fransk elegance med stænk af italiensk fyrighed repræsenteret med en sonate af Michel Blavet, tysk behændighed og stringens i en koncert af Johann Friedrich Fasch, og endelig, i debutantens eget opfindsomme arrangement, Geminiani og brudstykker af Vivaldis “årstiderne” med små glimt af keltisk folkemusik, frækt og virkningsfyldt. I sammenspillet her med det udemærkede “The Nordic Baroque Band” imponerede debutanten med sin sikre fornemmelse for rytme og flow, især med sin blide altfløjtes behagelige rolle i lydbilledet. ”

 

Artikel af Søren Ladefoged, Fyens Stiftstidende 16.02.16:

Fyens_artikel1 DSC_0014