Januar / January 2019 – Godt Nytår!

Godt Nytår! / Happy New Year!

Så er 2019 allerede godt i gang, og Tanzi & Manzi har spillet forestilling for glade børn i Helsingborg og er herefter blevet en del af Musik i Syds udbud af skolekoncerter. Vi glæder os til at være en del af Musik i Syd og Levende Musik i Skolen i sæson 2019/2020. 

/Tanzi & Manzi will be performing  “Sonateland” for school children in Denmark as part of the organisation LMS and in Sweden as part of the organisation Musik i Syd./

Trods decembertravlhed skal ansøgningerne alligevel af sted, og der er allerede kommet positive svar tilbage. 
Dual Aura har modtaget støtte fra Solistforeningen til udgivelse af vores kommende CD “Traveller’s tales” og middelalderprojektet “Hr. Oluf” har modtaget støtte fra TEMPI til arrangementer på skoler frem mod bl.a. Europæisk Middelalderfestival i Horsens.  

/Dual Aura got support from Solistforeningen to our first album “Traveller’s tales” and the project “Hr. Oluf” got support from TEMPI to play medieval concerts and workshops for children./

I december havde jeg fornøjelsen af at tale med Peter Hagmund fra Fyens Stiftstidende om koncertformer og hvad den klassiske musik også kan. 

/Article from the Danish news paper Fyens Stiftstidende about concert forms and concepts./

 

Selvom 2019 ser ud til at blive et spændende år, er det altid sjovt at se tilbage på det forgangne år. 2018 har budt på mange fantastiske oplevelser rundt i Danmark, Sverige og Australien, som jeg har samlet i en lille billedserie. 

Jeg håber vi ses i 2019.
Godt Nytår!

/Time to look back on a great 2018.
Happy New Year!/